FRENKIT za půlku

Pozor!

Akce skončila.

Brzdové pístky a opravné sady brzd španělské značky FRENKIT standardně nabízejí vynikající poměr kvality a ceny. Tento týden jsou u APM Automotive navíc ještě výrazně levnější – až do neděle 22.5.2016 jsou totiž nabízeny za polovinu běžné maloobchodní ceny…

FRENKIT S.L. je španělská společnost specializující se na výrobu a distribuci brzdových komponentů a opravných sad pro hydraulické brzdy či spojky. Díky dostatečným zásobám svých produktů je firma schopná vyřizovat objednávky během krátké doby (limitováno dopravou ze Španělska) a její široký sortiment je průběžně doplňován o nové aplikace. Všechny produkty v zelenožlutých krabičkách s logem FRENKIT jsou vyrobeny z vysoce kvalitních surovin, na nejnovějších zařízeních a s přihlédnutím k bezpečnostním požadavkům pro hydrauliku motorových vozidel.

APM Automotive nabízí kompletní sortiment FRENKIT, tedy cca 600 položek brzdových pístků a více než 2.800 opravných sad brzdičů či brzdových válců i válečků a také spojkových válečků, což pokrývá většinu osobních aut nejen evropských, ale i japonských a korejských značek. Všechny produkty jsou vyráběny podle specifikací jakosti ISO 9001/2008.