Vodní pumpy značky BUGATTI za polovinu

Pozor!

Akce skončila.

Celý 33. týden (až do neděle 21. 8. 2016) mohou registrovaní zákazníci APM Automotive nakupovat náhradní vodní pumpy značky BUGATTI za polovinu běžné ceny. Jedná se o zhruba 500 položek s aplikacemi na téměř všechny běžné evropské či asijské vozy

Vodní pumpa (čerpadlo) je důležitou částí každého spalovacího motoru a klíčovým prvkem chladicího systému. V okamžiku exploze palivové směsi dosahují teploty až 2.000°C, takže bez účinného chlazení by motor nemohl fungovat, neboť by hrozilo roztavení některých jeho částí. Pumpa tak musí – přestože pracuje v extrémních podmínkách – podávat vždy 100% výkon. Tyto obrovské nároky mohou splnit jen vysoce kvalitní produkty. Právě takové zákazníkům po celém světě už více než 40 let nabízí italská značka BUGATTI, kterou na českém aftermarketovém trhu už více než 15 let zastupuje APM Automotive.

Firma Bugatti Autoricambi Spa začala vyrábět vodní pumpy na osobní automobily a lehké průmyslové stroje už v roce 1973. V současné době je jedním z nejlepších výrobců vodních pump na světě. Má moderně vybavené vývojové oddělení a také vlastní slévárnu s tlakovým litím. Celý výrobní proces od návrhů až po cestu ke spotřebitelům tak vychází z vlastních zdrojů, což spolu s vysokou odborností pracovníků i důslednou kontrolou výrobních procesů zajišťuje špičkovou kvalitu a spolehlivost výrobků se značkou Bugatti. K tomu navíc přispívá i fakt, že Bugatti pro všechny své vodní pumpy používá výhradně hliníková lopatková kola.