Svíčky DENSO za půlku

Pozor!

Akce skončila.

Špičkové svíčky prvovýrobní kvality a navíc za polovinu běžné ceny nabízí až do konce týdne svým registrovaným zákazníkům společnost APM Automotive. Tradiční týdenní sleva 50% se totiž tentokrát vztahuje na zapalovací a žhavicí svíčky DENSO.

Japonská značka DENSO patří v mnoha produktových skupinách mezi významné prvovýrobní dodavatele. To platí např. i pro zapalovací a žhavicí svíčky. Vzhledem k tomu DENSO nabízí zapalovací svíčky v několika řadách, z nichž některé využívají patentovaný Twin Tip (TT) = tedy dva hroty umístěné proti sobě na středové i vnější elektrodě, přičemž tuto technologii smí zatím používat výhradně DENSO. K dalším patentům japonské firmy patří tzv. U-groove (oblá drážka na vnější elektrodě) a tenká 0,4 mm středová elektroda, kterou jsou vybaveny iridiové svíčky – rovněž pouze u DENSO).

Také žhavicí svíčky Denso odpovídají kvalitě originálního vybavení a jsou vhodné pro použití ve všech vozidlech. Program výroby žhavících svíček Denso integruje všechny nejnovější technologie jako např. žhaviče s jednou či  dvěma spirálami, keramické žhaviče nebo svíčky s funkcí okamžitého žhavení.