Nabídka zimních kapalin VIP

Pozor!

Akce skončila.

V širokém sortimentu autodílů a autopříslušenství z nabídky APM Automotive hrají důležitou roli technické kapaliny značky VIP, která před letošní zimou opět přináší osvědčené nemrznoucí chladicí kapaliny i ostřikovací směsi – obojí v různých baleních od litrové lahve až po tisícilitrový kontejner (nemrzky).

Základ předsezonní nabídky ´nemrzky´ do chladicích systémů tvoří osvědčená modrozelená ´céčková´ kapalina a růžová kapalina označovaná jako ´D´, která má uvolnění také pro normu ´F´. Samozřejmě ale nechybí červeno-fialová kapalina VIP ANTIFREEZE G13 splňující novou normu VW TL 774J a nahrazující červenou kapalinu G12++ . Tento nejnovější typ chladicí kapaliny je určen pro nejmodernější typy spalovacích motorů z hliníkových slitin. Po naředění vodou chrání chladicí systém před mrazem, přehřátím a dlouhodobě i před korozí. Navíc tato kapalina na etylenglykolové bázi obsahuje i organická aditiva, díky kterým zabraňuje usazování vodního kamene a zvyšuje bod varu chladící náplně. Prodloužená výměnná lhůta kapaliny je pět let.

V sortimentu zimních ostřikovacích kapalin VIP letošní nabídka prakticky kopíruje tu z minulých let. Vedle tradiční kapaliny VIP ve třech různě silných koncentracích (až do -80°C) jsou to dvě ´třicítky´ – modrá s efektem tekutých stěračů a oranžová s technologií nanočástic a zajímavou vůní meloun/kiwi. Novinkou jsou ale nové PET obaly, z nichž některé jsou vybaveny i praktickou nálevkou. Všechny ostřikovací kapaliny VIP jsou bez obsahu methanolu a jejich nabídku opět doplňuje i oblíbený a velmi účinný rozmrazovač skel v lahvi s rozprašovačem.

Produkty VIP najdete v objednávacím webshopu APMCat (http://webcat.apm.cz/) ve stromu Náplně.