Auto Kelly rozšířila nabídku motocyklových dílů

23. května 2016, 9:41

Motocyklová sezóna je v plném proudu a Auto Kelly pro Vás připravilo další rozšíření nabídky náhradních dílů pro motocykly.

K již zavedeným sortimentům, jako jsou akumulátory, oleje, maziva, olejové i vzduchové filtry, řetězy a ozubená kola, brzdové komponenty, pneumatiky apod., dále přidáváme:
• zrcátka
• směrovky
• páčky a stupačky
• podvozkové díly – simerinky, ložiska, trubky a pružiny vidlic
• těsnění

Dále jsme pro Vás rozšířili nabídku:
• olejů a kosmetiky o značku ELF. Tato značka vyrábí produkty nejvyšší kvality a je partnerem soutěží jako Moto GP, WSBK, Rally Dakar apod. V její nabídce naleznete takřka všechny náplně pro motocyklový sport.
• brzdového obložení a čelistí SBS. Firma SBS vyrábí jedny z nejlepších brzdových komponent pro motocykly a v její nabídce si vybere tu správnou směs každý motorkář.


V současné době Auto Kelly nabízí téměř 13.000 motocyklových dílů na většinu značek a typů motocyklů a toto číslo se bude dále zvyšovat. Již nyní pracujeme na rozšíření nabídky o další sortiment a značky.

…a dalších téměř 13 000 dílů na www.autokelly.cz

Související články

Objednávejte originální díly Volvo u Auto Kelly
Objednávejte originální díly Volvo u Auto Kelly

Nabídku kompletních originálních dílů Auto Kelly rozšířila o další významnou značku na českém trhu, značku Volvo. Dodání do servisu do 48 hodin. Kompletní nabídku originálních dílů Volvo naleznete na e-shopu Auto Kelly pouhým zadáním originálního kódu Volvo do fulltextového vyhledávání. Jednotlivé produktové karty mají předponu VOL a poté následuje originální kód Volvo bez mezer a […]

S Auto Kelly víte jak na diesel
S Auto Kelly víte jak na diesel

Auto Kelly spustila speciální webové stránky pro diesel odborníky i běžné autoservisy. Dozvíte se v nich, jak se stát našimi partnery v rámci sítě Delphi Diesel center, jaké jsou podmínky pro toto partnerství, jak si můžete diesel specializaci doplnit a jaké to Vašemu servisu přináší výhody. Na webových stránkách naleznete také informace o našich dodavatelích – předních společnostech, […]

Nově v Auto Kelly: Kompletní sortiment originálních dílů KIA
Nově v Auto Kelly: Kompletní sortiment originálních dílů KIA

Firma Auto Kelly přidala do nabídky kompletní sortiment originálních dílů značky Kia. Tím došlo ke kompletnímu pokrytí náhradních dílů pro všechny asijské značky aktuálně prodávané na českém trhu. Značka Kia je u nás oblíbená pro svůj poměr kvality a ceny a především také pro design od světoznámého německého designéra Petera Schreyera. Kompletní nabídku originálních dílů Kia naleznete na […]

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!