Nexus Automotive International SA má zastoupení v Česku a na Slovensku

27. září 2016, 11:04

Silný mezinárodní hráč na světovém trhu s náhradními díly pro automobily společnost Nexus Automotive International SA vstoupila do Česka a na Slovensko. Výhradním zástupcem u nás je Automotive Team s.r.o. (AMT) s rychle rostoucí sítí partnerů (50 plánovaných prodejních míst v roce 2017).

Již samotný název společnosti Nexus (z lat. nexus = navazovat, spojovat) je mottem celé skupiny, tedy propojování obchodních partnerů a rozvíjení všech činností, a to na základě know-how silného mezinárodního hráče s hlubokou znalostí trhu na všech kontinentech. Společnost Nexus se zastoupením ve více než stovce zemí po celém světě začala působit v EU začátkem roku 2014 a s obratem přesahujícím deset miliard eur si vybudovala silné globální postavení. Spolupracuje s pečlivě vybranými výrobci originálních dílů, jako jsou Valeo, Delphi, Continental, NTN SNR, Bosch, TRW, Schaeffler, Mann Filter, SKF, KYB, Gates, Hella, NRF a další. Nexus Automotive International SA se sídlem v Ženevě patří k nejdynamičtěji se rozvíjejícím nákupním sdružením v oboru náhradních dílů na světě.

Síť prodejců AMT má nyní u nás 15 prodejních míst s propojeným skladovým a prodejním systémem, e-shopem s vyhledáváním podle VIN vozidel a privátními značkami AMT a DR!VE+. Společnost tak umožňuje regionálním distributorům sdružit jejich nákupy ve větší skupině, zvýšit prestiž a spolupracovat přímo s výrobci. Více informací www.automotiveteam.cz.

Související články

Nexus Automotive Internation odhalil klíčové iniciativy potřebné k celosvětovému vůdcovství na aftermarketovém trhu
Nexus Automotive Internation odhalil klíčové iniciativy potřebné k celosvětovému vůdcovství na aftermarketovém trhu

NEXUS Automotive International (N!) odhalil podrobnosti pěti iniciativ, které by měli pomáhat vést aftermarketové konkurenty k jejich cíli stát se předním světovým výrobcem. NEXUS, hlavní distributorem autodílů působící již v 84 zemích, se snaží udělat víc než jen rozšířit svůj globální dosah; Cílem je i pomoci členským společnostem a dodavatelům maximalizovat obchodní příležitosti. K dosažení […]

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!