Co je nového na e-shopu Auto Kelly

17. října 2016, 17:07

Během léta a září v e-shopu Auto Kelly spustili několik nových funkcionalit a vylepšení. Představíme Vám ty nejdůležitější.

Kalkulátor úspor LED svítidel

Kalkulátor Vám poskytne přesný výpočet úspor a dobu návratnosti investice do LED stropních svítidel. Kalkulátor najdete ZDE.

Přehledné tabulky specifikací a parametrů

Technické specifikace a prametry produktů jsou nyní uspořádány do přehledné tabulky. Příklad najdete ZDE.

Novinky ve službě Moje Garáž

Ve službě Moje Garáž došlo hned k několika vylepšením. Do aplikace se dostanete ZDE.

Spuštění mobilní aplikace pro maloobchodní zákazníky

Služba Moje Garáž je navíc nově díky mobilní aplikaci dostupná maloobchodním zákazníků i z mobilních telefonů. Detaily najdete ZDE.

Související články

Užitečná služba – Moje Garáž
Užitečná služba – Moje Garáž

Společnost ElringKlinger má své hlavní sídlo ve městě Dettingen an der Erms. Již 135 roků je tento podnik s celosvětovou působností výrobcem těsnění, jejichž sortiment postupně doplnil i dalšími výrobky, jakými jsou moduly skříní a stínicí díly. Většina ze zhruba 1.600 zaměstnanců se zde zabývá výrobou těsnění hlav válců nesoucích označení „Made in Germany“. Co […]

Novinka u Auto Kelly – Zapalovací svíčky Denso
Novinka u Auto Kelly – Zapalovací svíčky Denso

Od 1. listopadu Auto Kelly rozšiřuje sortiment zapalovacích svíček o značku DENSO. Sortiment obsahuje 17 iridiových a 16 niklových svíček a všechny jsou drženy skladem. Těchto 33 položek dohromady pokrývá 87% vozového parku zážehových motorů. Iridium TT Svíčka Iridium TT dokonale kombinuje výhody nejmenší iridiové elektrody a technologie Twin Tip. Díky tomu Vám nyní mužeme […]

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!