Důležité upozornění pro řidiče vozů Volkswagen

31. října 2016, 15:15

Důležité upozornění pro řidiče vozů Volkswagen Touran, Passat a Caddy: je nutná výměna plynových nádrží. Berte prosím na zřetel toto bezpečnostní upozornění koncernu Volkswagen.

U vozů koncernu Volkswagen značek Touran, Passat a Caddy s pohonem na stlačený zemní plyn (CNG) je naléhavě nutná výměna plynových nádrží. Koroze na těchto nádržích může vést k protržení některých z těchto nádrží, což může následně zapříčinit i těžké zranění. Žádáme Vás, abyste od této chvíle nedoplňovali žádný zemní plyn (CNG) coby palivo a abyste jezdili s Vaším vozem v benzínovém palivovém režimu, dokud nebude Váš vůz převybaven novou plynovou nádrží.

Toto upozornění se konkrétně týká následujících modelů vozů:

Touran                                       modelová řada 2006 – 2010
Passat/Passat Variant            modelová řada 2006 – 2010
Caddy/Caddy Maxi                 modelová řada 2006 – 2010

Nebyla-li výměna provedena v rámci stávající svolávací kampaně, či pokud Vás do této doby nebyli schopni osobně zastihnout, laskavě Vás žádáme, abyste neprodleně kontaktovali vašeho Volkswagen prodejce či abyste případně prověřili webové stránky Volkswagenu vaší země (link: http://cnginfo.volkswagen.com).

Výměna plynových nádrží je pro zákazníky bezplatná. Po provedení tohoto servisního zákroku, dostanete od Vašeho Volkswagen dealera příslušný certifikát. Do Vašeho vozu pak bude opět možné doplňovat na plnicích stanicích CNG, jestliže se tímto certifikátem na plnicí stanici prokážete.  

Tisková zpráva CNG4YOU

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!