Spies Hecker v rukou sochaře

24. srpna 2016, 11:52

Alastair Gibson je průkopnický sochař, který se díky své práci ve stáji Formule 1, obklopen krásou a dokonalostí závodních vozů za vůně benzínu, našel ještě v umění.

Gibson pracoval přes dvě desítky let jako mechanik v paddocku F1. Není se čemu divit, že mu jsou karbonové části tak blízké. „Měl jsem tolik nápadů, uvědomil jsem si, že bych z vyřazených karbonových vláken mohl udělat něco krásného!“ říká umělec.

Za pomoci vyřazených částí, které postupně měnil na krásné sochy ryb, vodních a jiných živočichů, se dostal do podvědomí široké veřejnosti. Svým uměleckým dílům dává tu nejlepší péči a to v podobě finálního laku Spies Hecker.

Související články

Společně k vítězství
Společně k vítězství

Mercedes AMG Petronas – již řadu let dominující tým v šampionátu Formule 1 se sídlem v anglickém Brackley, je dlouholetým partnerem firmy Spies Hecker. Lakovací materiály používá jak na své závodní monoposty, tak pro svá týmová doprovodná vozidla. „Naše závodní auta mají atraktivní barevný design a rovněž loga důležitých sponzorů musí být dobře viditelná. Prioritní […]

Stvořen pro vítězství
Stvořen pro vítězství

Inovace v závodě může rozhodnout o vítězství. Již brzy bude odhalen nový člen týmu, který přichází právě s takovou předností. S novou dimenzí ve světě lakovacích materiálů, které mu zajistí jistou pole position.

Interaction uvádí nový produkt
Interaction uvádí nový produkt

Interaction představuje nový plnič Spies Hecker Permasolid® HS Speed 5500 a reaktivní utěrky na přípravu povrchu Priomat® 4000, definující inovaci a výkonnost. Každý z výrobků je revoluční produkt, který představuje významný posun v procesu přípravy povrchu. Hovoříme o rychlosti charakteristické pro "Formule 1" s non-stop aplikací bez mezi-odvětrání a impozantním časem schnutí. Plnič je brousitelný […]

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!