Novinky na Diagnostic shopu

21. května 2012, 0:00

Roční licence VIVID Workshop s certifikátem, Launch Creader VI v češtině a nová Activátor tester II. To jsou novinky na Diagnostic Shopu.

VIVID Workshop
Každý, kdo si koupí roční licenci "VIVID workshop data", získá se zaslanou fakturou nálepku na vstupní dveře do servisu nebo kanceláře a certifikát, že je vlastníkem pravidelně aktualizovaných dat VIVID Workshop, který používá data přímo od výrobců vozidel a tak servis splňuje podmínky vydané v blokové výjimce, a může tak provádět servis i u vozidel v záruce, aniž by záruku ohrozil. VIVID Workshop si můžete objednat v eshopu. Kontakt pro získání zkušební verze – tel: 317 471 904.

Nový Activator tester II
V prodeji je nový Activator tester II, který je oproti první verzi s pojistkou jištěn proti zkratu elektronicky, není aktivní hned po připojení, ale je vybaven ovladačem pro spuštění a vypnutí, otočné ovladače nemají dorazy a lze s nimi ovládat nastavení jak při vypnutém stavu tak při zapnutém stavu (pouze připojeno na akumulátor) a přístroj spíná namísto dříve plusovou, nyní mínusovou stranu – napájení 12V je tedy nyní stálé.

LAUNCH Creader VI – Nejrychlejší, v češtině a za pouhých 2.960,-Kč bez DPH
Stále je na diagnostických a emisních školeních poptávka po snadném, rychlém a cenově dostupném diagnostickém zařízení, které by mimo další funkce umělo hlavně rychle vyčíst a mazat všechny paměti závad, včetně té stínové, která je mnohdy tou zásadní. Tato E-OBD diagnostika je nejen cenově příznivá, ale také nejrychlejší na trhu a přeložená do češtiny.

Více na www.diagnostic-shop.cz

 

 

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!