STAHLGRUBER kalendář 2013 – když cílová čára dostane sexy křivky!

16. prosince 2012, 0:00

Je opět tu: erotický kalendář WERKSTATTkultur 2013 německé společnosti STAHLGRUBER! Tyto sexy modelky nejsou (zatím) jako každý rok slavné modelky, nýbrž zákaznice STAHLGRUBER. Playboy fotograf Andreas Reiter má pro Vás další vyzývavé pohledy a svůdné pózy žen.

Téma pro kalendář WERKSTATTkultur 2013 je „Racing“. Černo-bílý kalendář v elegantním karbonovém designu je opravdovým klenotem a každý majitel nového exempláře ho může úspěšně ocenit. Protože každý rok bývá kalendář zajímavý něčím novým, je tentokrát jeho součástí několik vozů řady „supersport“.

Každý list kalendáře je opatřen QR kódem, který vám zajistí více detailů o dané svůdné ženě, včetně dalších fotografií. Co je k tomu potřeba? Nic víc než jen Smartphone a čtečka QR kódů (zdarma ke stažení na internetu).

Přestože jsme na přelomu roku 2012 a 2013, tak již nyní probíhají přípravy kalendáře pro rok 2014. Tím prvním krokem bývá již tradičně oslovení dívek, zákaznic firmy STAHLGRUBER jak v Německu, tak i v Česku a na Slovensku. Každý zákazník (limitovaná edice), který dostane kalendář WERKSTATTkultur 2013 získává současně 1 přihlášku pro dívku, nebo sportovní vůz. Každým rokem jsou české dívky ozdobou kalendáře WERKSTATTkultur a je téměř jisté, že i další ročníky budou za účasti dalších krásek z Čech, Moravy a Slovenska.

A právě v měsíci srpnu můžete obdivovat českou krásku, slečnu Moniku. A je to česká zákaznice pobočky Autocora Kroměříž.

Jednotlivé měsíce si můžete prohlídnout ve fotogalerii na našich facebookových stránkách – ZDE.

 

Související články

Anketa: Vyberte nejlepší motoristický kalendář roku 2013
Anketa: Vyberte nejlepší motoristický kalendář roku 2013

Jaký kalendář pro letošní rok se Vám nejvíce líbí? Vyberte ten nejlepší. I tento rok jsme se rozhodli vyhlásit anketu o nejlepší Kalendář roku 2013. Kalendářů pro tento rok byla menší úroda, přesto si myslíme, že je z čeho vybírat. Pro tento rok můžete hodnotit kalendáře distributorů: Auto Kelly, APM Automotive, Elit a Stahlgruber (Autobenex, […]

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!