Společnost HELLA CZ, s. r. o. rozšiřuje své aktivity

7. dubna 2014, 15:18

Společnost HELLA CZ, s.r.o. oslavila v loňském roce své již dvacáté výročí vzniku v České republice a na Slovensku. Po celou dobu je spolehlivým dodavatelem kvalitních náhradních dílů pro český i slovenský trh. Během dvaceti let své působnosti představila HELLA CZ mnoho novinek z oblasti světelných technologií, elektriky a elektroniky, thermo-managementu, brzdových systémů, ale také vybavení dílen a servisů.

„Společnost HELLA KGaA Hueck & Co. se v posledních letech velmi rychle rozrůstá a lokální prodejní organizace roste v souladu s celofiremní strategií.“ dodává Mgr. Tomáš Jursa, Country Manager společnosti HELLA CZ, s.r.o. pro Českou republiku a Slovensko.

Největší novinkou pro letošní rok je plánované otevření nového Technického a školícího centra ve Zruči nad Sázavou. Otevření technického a školícího centra nabídne zákazníkům komplexní a propracovaný systém školení a doplňkové služby, které rozšíří stávající portfolio. Nově budou do produktové nabídky prodejní organizace HELLA CZ, s.r.o. zařazeny také diagnostické přístroje značky Hella Gutmann Solutions, které doplní sortiment garážové techniky.

Produktové portfolio společnosti v současné době zahrnuje téměř 40.000 produktů z oblastí světelných technologií, elektriky a elektroniky, ale také thermo-managementu značky Behr Hella Service a od roku 2013 rozšířila své portfolio o brzdy a brzdové systémy HELLA PAGID. Pro profesionální vybavení servisů HELLA nabízí diagnostické přístroje značky Hella Gutmann Solutions a také speciální přístroje pro servis klimatizací Hella Nussbaum Solutions. V nabídce servisy naleznou také nabíječky baterií, regloskopy pro seřízení světlometů a další produkty, které potřebují ke každodenní práci. HELLA také nabízí rychlou dostupnost všech produktů díky profesionální logistice a elektronickým objednacím systémům. Samozřejmě zákazníci dostávají plnou podporu v podobě marketingových materiálů, aktualizovaných katalogů a nejrůznějších stojanů a displejů na podporu prodeje.

Společnost HELLA CZ věří, že i v dalších desetiletích bude na český a slovenský trh přinášet inovativní technologie, ověřenou kvalitu a její produkty budou i nadále zvyšovat bezpeční na silnicích.

Tisková zpráva Hella CZ, s.r.o.

Související články

HELLA CZ je hlavním partnerem projektu České Auto 2014 – auto, které bych si koupil
HELLA CZ je hlavním partnerem projektu České Auto 2014 – auto, které bych si koupil

Společnost HELLA CZ se stala i v letošním roce hlavním partnerem ankety Českého Auta 2014 – auto, které bych si koupil. HELLA chce podpořit obměnu vozového parku v České republice, protože aktuálně je průměrné stáří vozového parku více než 14 let. HELLA každý rok vyvíjí novinky pro automobilový průmysl, nejen v oblasti osvětlení, ale také […]

Společnost HELLA CZ představila novinky Behr Hella Service ve svém portfóliu
Společnost HELLA CZ představila novinky Behr Hella Service ve svém portfóliu

V prvním čtvrtletí BHS na trhu představilo: 2 nové kompresorové oleje PAG, 10 nových kompresorů pro osobní automobily a 36 nových radiátorů. Veškeré novinky a podrobnější informace naleznete – ZDE. BHS nabízí také více než 250 alternativních produktů určených hlavně pro starší vozidla. Více informací o celé produktové nabídce HELLA naleznete na www. hella.cz

HELLA představila novinku ve světelné technologii – OLED
HELLA představila novinku ve světelné technologii – OLED

Společnost HELLA v letošním roce představila další novinku ve světelné technologii – OLED (organic light emitting diodes). Diody OLED byly použity na prototypu zadního světla a jsou tvořeny ultra tenkými, polovodivými vrstvami, které vyzařují výrazné světlo bez oslnění. Další technologické novinky představí HELLA během letošní Automechaniky ve Frankfurtu. Po velkém úspěchu LED světel je OLED […]

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!