Hankook Technodome: vývojové centrum výrobce pneumatik

19. října 2016, 18:12

Hankook Tire postupuje za svým cílem na dosažení přední pozice v oblasti aplikovaných technologií v pneumatikářském průmyslu. Jedním z milníků je moderní výroba, spočívající na optimálním výzkumném a vývojářském prostředí a současné implementaci „proaktivní kultury“ společnosti Hankook Tire.

Výrobce pneumatik Hankook Tire oznámil slavnostní otevření nového výzkumného a vývojářského centra „Hankook Technodome“ v Daejeonu, Korei, které pro koncernovou společnost představuje upevnění špičkové pozice v oblasti aplikovaných technologií, jakož i další milník na cestě stát se vedoucím globálním výrobcem pneumatik.

Hankook Technodome ztělesňuje významný závazek koncernu Hankook Tire ohledně výzkumu a vývoje inovací a slouží jako zásadní instrument pro budování vlastní globální výzkumné a vývojářské infrastruktury.

Realizací návrhu Hankook Technodome byl pověřen architektonický ateliér Foster + Partners, který založil Sir Norman Foster. Projekt reprezentuje zásadní moderní technologie, vize a kultury, aplikované společností Hankook Tire. Nové centrum se nachází v Daejeonu, Jižní Koreii. Celkové investice se pohybují ve výši 266,4 miliard KRW(odpovídá přibližně 220 miliónům eur). Centrum tvoří celková užitková plocha 96.328m2 na šesti patrech. Rezidenční část v osmipatrové budově poskytuje ubytování zaměstnancům včetně odpovídající občanské vybavenosti, zahrnující fitness centrum, polikliniku, kavárny a mateřskou školku.

Otevřením centra Hankook Technodome získává společnost Hankook Tire zlatou certifikaci LEED (vedoucí pozice v oblasti energetické a environmentální konstrukce), kterou uděluje USGBC (U.S. Green Building Council). Jedná se nejprestižnější environmentální certifikační systém budov.

Seung Hwa Suh, vice-předseda a CEO společnosti Hankook Tire prohlásil: „Hankook Technodome je vybaven moderním zařízení a poskytuje optimální pracovní prostředí za účelem upevnění naší globální konkurenceschopnosti v podobě neustálých inovací, přičemž aktivně čelí výzvám rapidně se měnícího prostředí automobilového průmyslu poskytováním výrobků optimalizovaných pro rozmanité potřeby všech zákazníků.

Související články

Hankook Tire a Real Madrid podepsali smlouvu o globální partnerské spolupráci
Hankook Tire a Real Madrid podepsali smlouvu o globální partnerské spolupráci

Hyun Shick Cho, prezident a CEO společnosti Hankook Tire, a Florentino Párez, prezident fotbalového klubu Real Madrid C.F., dnes oficiálně podepsali dohodu o globální sponzoringové partnerské spolupráci. Smlouva nabývá své platnosti zpětně k červenci letošního roku 2016 po dobu 3 sezón. Jedná se o dohodu mezi dvěma globálními hráči – jednoho z odvětví výroby pneumatik, […]

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!