Mycí stůl se štětcem, který je šetrný k životnímu prostředí, ve dvou provedeních

4. srpna 2016, 11:39

Šrouby zamazané od oleje, umazané nářadí, zamaštěné kovové části: ve výrobě a údržbě je třeba neustále čistit výrobní části. Jako doplněk k textilním utěrkám na více použití pro výrobní provozy a dílny MEWA před nějakou dobou rozšířila svou nabídku o udržitelné řešení pro částečné čištění: MEWA Bio-Circle-Systém je jistou a k životnímu prostředí šetrnou alternativou k běžným mycím stolům. Tyto takzvané čističe za studena nejenže jsou silně cítit, ale jsou také nebezpečnou látkou a tím tedy i škodlivé pro životní prostředí a zdraví.

MEWA Bio-Circle obsahuje přirozené mikroorganizmy, které biologicky odbourávají tuky a oleje a tím poskytují dlouhodobě setrvalou čistící výkonnost. U organických znečištění jako jsou oleje a lehké tuky dosáhne MEWA Bio-Circle-Systém stejně dobrých výsledků jako studené čističe. U anorganických znečištění jako jsou hobliny, prach nebo soli dokonce i lepších. Čistící kapalina, která je šetrná k životnímu prostředí, je bezpečná pro použití a neobsahuje žádná rozpouštědla.

MEWA Bio-Circle k dostání ve dvou provedeních
Robustní mycí stůl se štětcem MEWA Bio-Circle Maxi získává body zejména díky jednoduché obsluze a vysokou nosností až do 220 kg. Velká využitelná pracovní plocha o rozměrech 880×580 mm nabízí také mnoho místa pro velké díly, které lze ideálně čistit pomocí stětce na dlouhé hadici. V závislosti na místě použití a přání zákazníka lze stůl dodávat také s praktickými kolečky a je díky tomu „mobilní“. Flexibilní varianta s pohyblivým vozíkem MEWA Bio-Circle Mini je s pracovní plochou o rozměrech 610×500 mm obratná a velmi snadno posuvná. Díky integrovanému vozíku s ním lze pracovat na různých stanovištích.

Včetně MEWA Full-Service
Při první dodávce MEWA Bio-Circle pracovník servisu MEWA zprovozní přístroj přímo na místě u zákazníka, přesně vysvětlí použití a funkce. V dohodnutých intervalech provádí MEWA celkový servis přístroje a tím zajistí stabilní optimální čistící účinnost. Čistící kapalina je doplněna na optimální úroveň, filtry vyměněny a opotřebitelné díly se bezplatně vymění. Při funkčních vadách se defektní technika vymění do 24 hodin. Díky tomu je MEWA Bio-Circle vždy připraven k použití a nabízí optimální čistotu systému služeb MEWA.

Tisková zpráva MEWA Textil-Service s.r.o.

Související články

Nový katalog „World Wide Work by MEWA“ je tady
Nový katalog „World Wide Work by MEWA“ je tady

Od 1. září 2016 je k dispozici nový katalog ochranných pracovních pomůcek společnosti MEWA – pro všechny, kteří se chtějí kompletně vybavit pro svět práce!

Profesionální čištění s čisticími utěrkami pro opakované použití
Profesionální čištění s čisticími utěrkami pro opakované použití

Čisticí utěrky na opakované použití očistí vše, co se vyskytuje v průmyslovém provozu: oleje, tuky, ředidla. Denně se v průmyslu, v autoservisech nebo v komunálních dvorech používají tisíce čisticích utěrek. Čistí se jimi nářadí, stroje i výrobní zařízení.

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!