Nový katalog „World Wide Work by MEWA“ je tady

5. září 2016, 8:30

Od 1. září 2016 je k dispozici nový katalog ochranných pracovních pomůcek společnosti MEWA – pro všechny, kteří se chtějí kompletně vybavit pro svět práce!

Pronajmout si – zakoupit – nosit
Necháváte se rádi ohromit? Skvěle! V novém katalogu „World Wide Work by MEWA“ se pojí iluze se skutečností – se zdánlivě pravými obrazy, které staví pracovní svět do světla plného fantazie. Za účelem iluzorní malby na stránkách s úvody kapitol spolupracoval tým umělců FreddArt. „Obrazy, v nichž splývá skutečný a malovaný svět, symbolizují také spojení našich obou světů MEWA: pracovní oděv v systému pronájmu je dokonale doplněn o nabídku našich produktů pro bezpečnost a ochranu při práci, které je možno zakoupit,“ vysvětluje Margharet Feldgiebel, obchodní ředitelka v oblasti bezpečnosti a ochrany při práci ve společnosti MEWA, koncepci nového katalogu. „Tímto způsobem můžeme našim zákazníkům poskytnout komplexní poradenství a celkově je vybavit.“ Zákazníci naleznou na 367 stránkách katalogu vše od ochranných pomůcek jako rukavice, obuv a oděv přes softshellové bundy a doplňky až po výstražné ochranné oděvy.

Najít rychle správný produkt

Jaké rukavice potřebuji pro jakou činnost? Kde najdu správnou bezpečnostní obuv pro mé mechaniky? Neexistuje k mým truhlářským kalhotám také fleecová bunda? Odpověď na tyto otázky nabízí katalog s přibližně 1800 různými produkty zahrnující prakticky každou oblast pracovního světa. Katalog „WORLD WIDE WORK by MEWA“ nabízí kromě toho i letos několik zlatých hřebů, například:

• Inspirace oblečením: Na mnoha stránkách naleznou zákazníci módní příklady kombinací z pracovního světa sestávající z oděvů, obuvi, rukavic a doplňků.
• Zaměřeno na výstražné oblečení: nová kolekce výstražného oblečení HiVis značky KORSAR® a další četné artikly výstražného oblečení od montérek s laclem po čepice nabízí na 13 stránkách vše, co člověk potřebuje pro práci ve dne a v noci či při zhoršených světelných podmínkách.
• Speciální služby jako „management obuvi“ nebo „vyhledávač rukavic“: Pomáháme našim zákazníkům tam, kde potřebují pomoc. Ať už pomocí poradenského týmu, který zákazníkovi poradí přímo na místě na téma pracovní obuv, nebo praktickým vyhledávačem rukavic. Ten na základě jednoduchých otázek zákazníkovi umožní rychle a nekomplikovaně nalézt vhodné modely rukavic pro jeho potřebu.
• Speciální akce: Ať už pro svářeče nebo pro venkovní práci při zimních teplotách, katalog nabízí praktické objednací balíčky sestávající z oblečení a příslušenství přímo šité na míru potřebám zákazníků.
• Módní vzhled, kompetentní telefonické či osobní poradenství a dlouholeté zkušenosti v oblasti bezpečnosti a ochrany při práci charakterizují nabídku „WORLD WIDE WORK by MEWA“. Všechny produkty jsou v Německu k dodání do 24 hodin, v sousedních zemích do 72 hodin. Katalog lze objednat přes webové stránky společnosti MEWA.

 

Tisková zpráva Mewa

Související články

Mycí stůl se štětcem, který je šetrný k životnímu prostředí, ve dvou provedeních
Mycí stůl se štětcem, který je šetrný k životnímu prostředí, ve dvou provedeních

Šrouby zamazané od oleje, umazané nářadí, zamaštěné kovové části: ve výrobě a údržbě je třeba neustále čistit výrobní části. Jako doplněk k textilním utěrkám na více použití pro výrobní provozy a dílny MEWA před nějakou dobou rozšířila svou nabídku o udržitelné řešení pro částečné čištění: MEWA Bio-Circle-Systém je jistou a k životnímu prostředí šetrnou alternativou […]

Světový den bezpečnosti a zdraví na pracovišti
Světový den bezpečnosti a zdraví na pracovišti

Ve „Světový den bezpečnosti a zdraví na pracovišti“ (28.4.2016) bude v popředí zájmu ochrana zdraví při práci, a také otázka: Jak se mohou zaměstnanci chránit před nebezpečími na pracovišti? Ochranné oděvy jsou jedním z opatření, které funguje, když se správně používá. Silvia Mertens je diplomovaná inženýrka pro techniku oděvů a manažerka výroby u poskytovatele textilních […]

Super sací síla ve formátu textilie
Super sací síla ve formátu textilie

Bezpečným řešením, aby se při opravářských a údržbových pracích chránily libovolně velké plochy před znečištěním a nebezpečnými kapalinami, je záchytná rohož na olej MULTITEX® od společnosti MEWA.

Profesionální čištění s čisticími utěrkami pro opakované použití
Profesionální čištění s čisticími utěrkami pro opakované použití

Čisticí utěrky na opakované použití očistí vše, co se vyskytuje v průmyslovém provozu: oleje, tuky, ředidla. Denně se v průmyslu, v autoservisech nebo v komunálních dvorech používají tisíce čisticích utěrek. Čistí se jimi nářadí, stroje i výrobní zařízení.

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!