Super sací síla ve formátu textilie

10. října 2016, 15:13

Bezpečným řešením, aby se při opravářských a údržbových pracích chránily libovolně velké plochy před znečištěním a nebezpečnými kapalinami, je záchytná rohož na olej MULTITEX® od společnosti MEWA.

I citlivé úseky a zařízení zůstávají chráněny rohoží 60 x 90 centimetrů. Díky své pružnosti padne olejová vana ve formátu textilie i do stísněných míst a je vždy po ruce. Aby se zakryly větší úseky, položí se zkrátka vedle sebe několik záchytných rohoží. Rohož pojme enormní rychlostí až tři litry kapaliny, přičemž zůstává příjemná pro manipulaci: motorové a převodové oleje, rozpouštědla, chladicí maziva a louhy se MEWA MULTITEX® záchytnými rohožemi převedou z vnější tkaniny ihned dovnitř a uloží se v savém jádru.

Ekologická a hospodárná
Další plus: “polykač oleje” není odpadem ve smyslu zákona o odpadech. Se systémem pro vícenásobné použití nabízí MEWA ekologickou a současně ekonomicky výhodnou cestu zabraňování vzniku odpadů a šetření nákladů na likvidaci. Záchytné rohože se v ujednaném termínu vyzvednou, vyperou, podle potřeby se vymění a opět dodají.

MEWA MULTITEX® záchytná rohož na olej byla vyvinuta pro všechny obory, které se stále zabývají průsaky olejových a vodných kapalin. Jak nečistoty, tak i rozšíření nebezpečných kapalin už nemá šanci.

Tisková zpráva Mewa

Související články

Nový katalog „World Wide Work by MEWA“ je tady
Nový katalog „World Wide Work by MEWA“ je tady

Od 1. září 2016 je k dispozici nový katalog ochranných pracovních pomůcek společnosti MEWA – pro všechny, kteří se chtějí kompletně vybavit pro svět práce!

Profesionální čištění s čisticími utěrkami pro opakované použití
Profesionální čištění s čisticími utěrkami pro opakované použití

Čisticí utěrky na opakované použití očistí vše, co se vyskytuje v průmyslovém provozu: oleje, tuky, ředidla. Denně se v průmyslu, v autoservisech nebo v komunálních dvorech používají tisíce čisticích utěrek. Čistí se jimi nářadí, stroje i výrobní zařízení.

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!