Profesionální čištění s čisticími utěrkami pro opakované použití

3. listopadu 2016, 9:00

Čisticí utěrky na opakované použití očistí vše, co se vyskytuje v průmyslovém provozu: oleje, tuky, ředidla. Denně se v průmyslu, v autoservisech nebo v komunálních dvorech používají tisíce čisticích utěrek. Čistí se jimi nářadí, stroje i výrobní zařízení.

MEWA je v segmentu čisticích utěrek pro opakované použití již více než 100 let přední firmou na trhu. Pravidelně zlepšuje kvalitu utěrek a zajišťuje kvalitní celkový proces péče. Důležitým kritériem je přizpůsobení individuálním potřebám v průmyslu a v oblasti řemesel.

Čisticí utěrky MEWA pokrývají individuální potřebu zrovna tak jako rozmanité požadavky při čištění strojů a zařízení. Odolnost, savost a životnost utěrek k čištění strojů od společnosti MEWA nebyla překonána. Materiál, který je odolný proti roztržení a oděru, odolává hrubému znečištění dokonce i ve vlhkém stavu.

Absorpční schopnost je pro čisticí utěrku rozhodujícím faktorem. Speciální složení vlákna velmi savé tkaniny čisticích utěrek MEWATEX® zajišťuje enormní absorpci.

Čisticí utěrka MEWATEX PLUS® nasaje mimořádně rychle mnohonásobek svojí hmotnosti a uplatní se ve všech oblastech, kde se vyskytuje hrubé znečištění na choulostivém povrchu. Od sítotisku přes svářecí techniku a obrábění povrchů až po jemnou mechaniku. Barevné označení čisticích utěrek tu znamená bezpečnost, protože utěrky z různých oblastí použití se tak ve společnosti MEWA mohou prát správně roztříděné.

Červené: utěrky používané v autoservisech.

Zelené: utěrky používané v tiskárnách.

Modré: utěrky používané ve firmách obrábějících kovy.

Aby zákazník měl kdykoli k dispozici čisté, savé a použitelné utěrky, utěrky se po každém praní důkladně kontrolují. V případě opotřebení se vymění. Čisticí utěrky se dodávají a skladují ve speciálních pojízdných kontejnerech se vzduchotěsně uzavíratelným víkem, které se postaví přímo tam, kde jsou zapotřebí. Každý pracovník tak ví, kde najde novou zásobu čistých utěrek.

Související články

Super sací síla ve formátu textilie
Super sací síla ve formátu textilie

Bezpečným řešením, aby se při opravářských a údržbových pracích chránily libovolně velké plochy před znečištěním a nebezpečnými kapalinami, je záchytná rohož na olej MULTITEX® od společnosti MEWA.

Nový katalog „World Wide Work by MEWA“ je tady
Nový katalog „World Wide Work by MEWA“ je tady

Od 1. září 2016 je k dispozici nový katalog ochranných pracovních pomůcek společnosti MEWA – pro všechny, kteří se chtějí kompletně vybavit pro svět práce!

Mycí stůl se štětcem, který je šetrný k životnímu prostředí, ve dvou provedeních
Mycí stůl se štětcem, který je šetrný k životnímu prostředí, ve dvou provedeních

Šrouby zamazané od oleje, umazané nářadí, zamaštěné kovové části: ve výrobě a údržbě je třeba neustále čistit výrobní části. Jako doplněk k textilním utěrkám na více použití pro výrobní provozy a dílny MEWA před nějakou dobou rozšířila svou nabídku o udržitelné řešení pro částečné čištění: MEWA Bio-Circle-Systém je jistou a k životnímu prostředí šetrnou alternativou […]

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!