Nové diagnostické přístroje TEXA

4. listopadu 2016, 17:29

Firma GET Automotive představuje nové diagnostické přístroje TEXA – Navigator NANO S a AXONE NEMO.

AXONE NEMO je prvním „inteligentním“ diagnostickým přístrojem na světě. Přístrojem, který je díky snadno měnitelným modulům úžasně přizpůsobivý všem situacím i všem potřebám dnešních mechaniků.

Přístroj je speciálně upraven pro využití v náročných podmínkách a nabízí celou řadu výhod oproti standardním PC. Robustní, voděodolné, praktické a snadno ovladatelné AXONE Nemo je absollutně imunní proti všem počítačovým virům i proti problémům s kompatibilitou tolik typickým pro běžná PC.

AXONE Nemo odpovídá vojenským standardům, je odolné proti tvrdým nárazům i vůči vodě. Díky nové technologii mezinárodně patentované společností TEXA může i plavat. Výkonný hardware AXONE Nemo, v kombinaci s novým uživatelským prostředím IDC5, přináší neuvěřitelnou rychlost. Je dokonce o 50% rychlejší než předchozí generace diagnostických přístrojů Texa, které již byly známy svým vysokým výkonem. Mechanici tak jistě ocení jeho rychlost při práci na vyspělých elektronických systémech, které jsou v moderních vozidlech čím dál více využívány.

Unikátní displej
Ultra-široký, 12 palcový displej přístroje AXONE Nemo je díky obrazovce Gorilla Glass velmi odolný a jistě splní všechny potřeby nejen současnosti, ale i následujících let. Jeho rozměry a rozlišení umožňují snadné čtení složitých schémat, provádění náročných měření i prohlížení videí vysvětlujících dílenské postupy. Není třeba připomínat, že displej může být použit na výšku nebo na šířku.

Rozšiřte možnosti vašeho AXONE Nemo magnetickým modulem
Díky praktickým magnetickým úchytům (další prvenství ve světě diagnostických přístrojů) trvá jen pár vteřin upevnit na AXONE Nemo přídavné moduly, které ještě více rozšiřují možnost jeho použití a přinášejí další zdroje potřebné pro diagnostiku a opravy jakýchkoli druhů vozidel.

Jedním z modulů, které stojí za zmínku, je přídavný termografický modul, umožňující pořizovat dříve nedostupné tepelné obrazy nejen na běžných, ale i na elektrických a hybridních vozidlech. Dalším je mini-dokovací modul, fyzicky propojující AXONE Nemo s periferními zařízeními, který umožňuje přenos všech dat, informací, obrázků či zpráv potřebných v dílně.

Technické specifikace:

–  Intel® Quad Core N3160
–  HD 250 GB
–  RAM 8 GB
–  širokoúhly 12 palcový display, rozlišení 2160×1440
–  snímač okolního světla
–  gyroskop
–  výškoměr
–  barometr
–  akcelerometr
–  kompas
–  GPS
–  LTE 4G anténa
–  Wi-Fi
–  Bluetooth
–  5 megapixelový fotoaparát
–  reproduktor
–  mikrofón

Navigator NANO S je nejnovější interface TEXA, který vám umožní provádět všechny druhy diagnostiky na osobních vozidlech, lehkých užitkových vozidlech, motocyklech, skútrech, čtyřkolkách či vodních skútrech.

Každý detail přístroje Navigator NANO S byl pečlivě vyvinut a uzpůsoben pro plné uspokojení potřeb moderní dílny a umožňuje mechanikům provádět všechny diagnostické testy velmi rychle a jednoduše. Tento odolný, lehký a ergonomický interface je upraven pro snadné a automatické propojení s TEXA zobrazovacími jednotkami nové generace jako jsou AXONE Nemo, AXONE 4 Mini a také osobního PC.

Robustnost a důraz na detail
Robustnost kombinovaná s důrazem na detail a nejmodernější technická řešení. Toto bylo zadání, předané oddělení vývoje společnosti TEXA, které vedlo k vytvoření přístroje Navigator NANO S. Všechny fáze vývoje a úprav se zaměřily na dosažení tohoto ambiciózního cíle a vytvoření mimořádného diagnostického interface vybaveného inovativní technologií.

Nový design činí Navigator NANO S spolehlivějším a odolnějším při připojování do vozidla i odpojování z vozidla.

Zabudované silné LED světlo vám umožní posvítit si na diagnostickou zásuvku i v případě že je umístěna ve vozidle na místě s horší viditelností. Výkonné LED diody jsou umístěny na přední straně přístroje z pohledu mechanika, což umožňuje snadné svícení správným směrem. Na konci diagnostický testů, Navigator NANO S vydává zvukové znamení, které vás upozorní na konec činnosti a zároveň poslouží jako prevence zapomenutí přístroje uvnitř vozidla.

Technické specifikace:

–  Hlavní procesor CORTEX M3 STM32F103 72MHz
–  SRAM paměť externí SRAM 8 MBit organizované jako 512 K x 16 bit
–  NAND flash paměť 2 Gbit on 8 bit sběrnici
–  Interní baterie Lithium polymer, single cell, 3.7 V 250 mA/h
–  Baterie vozidla 12 VDC a 24 VDC, externí napájení 8 – 32 Voltů
–  USB 2.0 připojení
–  Bezdrátové připojení k PC Bluetooth třída 1
–  Elektronický spínač 2-pásmový, 13 nezávislých pozic
–  Diagnostický konektor OBD
–  Provozní teplota: 0 ÷ 50 °C
–  Skladovací teplota: -20 ÷ 60 °C
–  Provozní vlhkost: 10% ÷ 80% bez kondenzace
–  Rozměry 51x23x100 mm
–  Váha 72g

Podporované protokoly
–  Blikavý kód
–  K, L (s proudovou ochranou 60 mA) ISO 9141-2, ISO 14230
–  CAN ISO 11898-2
–  CAN ISO 11898-3
–  SAE J1850
–  PWM
–  VPW

Předpisy
–  směrnice: 1999/5/EC
–  Bezpečnost: EN 60950-1
–  Elektromagnetická kompatibilita: EN 301 489-1, EN 301 489-17
–  Rádiový systém: EN 300 328-2

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!