HBC System – světový lídr v oblasti chytrých oprav automobilů vstupuje na český a slovenský trh

3. listopadu 2016, 12:28

Dánská společnost HBC System se již 20 let zabývá vývojem inteligentních technologií oprav automobilů Smart Repairs. Nyní tento světový lídr v oboru vstupuje i na český a slovenský trh. Obchodním záměrem společnosti je vznik servisních sítí a školících center technologií Smart Repairs na území Čech a Slovenska. Na základě dohody mezi společnostmi HBC System a ROYAL DEFEND HOLDING a.s., zaštiťuje aktivity na poli technologií Smart Repairs v České Republice a na Slovensku nová divize holdingu Defend – Defend Smart Repairs Group.

Společnost HBC System působí na světovém trhu v oblasti inteligentních oprav automobilů již 20 let. Zabývá  se vývojem, výrobou, prodejem a distribucí inovativních technologií a systémů pro řešení speciálních oprav automobilů. HBC System sídlí v Dánsku, aktivity na jednotlivých trzích zajišťují pobočky v Německu, Velké Británii, v Asii a Pacifiku. V České republice se nyní premiérově otvírají dvě nová servisní a školící centra – v Holešově, a následně pak v Praze.

Chytré opravy jsou unikátním komplexním balíčkem technologií pro malé a střední opravy všech vozů. S pomocí těchto technologií může být interiér a exteriér vozu opět jako nový. Díky jednotlivým technologiím, technologickým postupům a speciálnímu nářadí je každá investice do opravy či renovace doslova chytrou investicí, kterou si může dovolit každý.

Mezi základní chytré opravy se řadí opravy oprýskaného laku a škrábanců, opravy důlků a promáčklin (metoda PDR), opravy hliníkových kol, opravy autoskel, opravy světlometů, opravy tkanin, veluru  a kožených interiérů, dále opravy strukturovaných povrchů a plastů, se specializací na opravy nárazníků, nebo odstranění zápachu z interiéru vozů. Opravy budou dostupné v síti zaškolených partnerů, jsou časově nenáročné a finančně rozumné.

Naším hlavním záměrem je expanze a rozšíření oblasti našich servisních sítí a školících center ve střední a východní Evropě tak, abychom se víc přiblížili našim dalším zákazníkům. Je pro nás velkým potěšením navázat obchodní spolupráci v České a Slovenské republice. Nově vzniklá divize DEFEND SMART REPAIRS GROUP tak významně rozšiřuje obchodní možnosti a představení technologií Smart Repairs široké veřejnosti  i profesionálům v automobilovém průmyslu„ řekl Henrik Bro Christensen, CEO a generální ředitel společnosti HBC system.

Související články

Vznikla nová divize skupiny DEFEND GROUP
Vznikla nová divize skupiny DEFEND GROUP

Společnost ROYAL DEFEND HOLDING a.s., člen skupiny DEFEND GROUP, představila v těchto dnech novou divizi DEFEND SMART REPAIRS GROUP. Nově vzniklá divize doplnila portfolio produktů a služeb skupiny DEFEND GROUP a rozšířila tak stávající dvě divize – DEFEND AUTOMOTIVE GROUP a DEFEND INSURANCE GROUP – o třetí pilíř skupiny. Tato divize svým významem vybočuje z […]

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!