Jak používat výpočet JITIS FREE při výběru vozidla v autobazaru

17. října 2016, 17:48

JITIS přináší informace, jak správně používat výpočet JITIS FREE při výběru vozidla v autobazaru.

Jak používat výpočet JITIS FREE při výběru vozidla v autobazaru:

Kalkulátor JITIS poskytuje (zašle na Vámi zadaný e-mail) již i ve FREE bezplatné verzi dokument PDF. Studie uvnitř dokumentu obsahuje budoucí provozní náklady na 2 roky v členění:

–         Základní seznam technických údajů o vybraném vozidle

–         Graf nákladů na provoz, díly, práci, amortizaci a nájezdovou křivku.

–         Kalendář budoucích nákladů s cenovým rozpisem podle nájezdu km v čase

–         Reálnou spotřebu, Měsíční výdaje na provoz, Ceny práce v servisu

–         Náklady na kilometr a pokles ceny vozidla

–         Zanedbanou údržbu a opravy

Za zanedbanou údržbu na konkrétním vozidle je považováno vše, co mělo být vzhledem ke stáří a najetým kilometrům již provedeno a opraveno.

Ve FREE výpočtu je „Zanedbaná údržba“ vyjádřena jednou částkou a jmenovitým rozpisem položek, které jsou seřazeny podle jejich ceny od nejvyšší – tedy nejdražší. Přesné ceny za položky nejsou uváděny.

Studie je tak vhodná pro zjištění, které opravy měly být již provedeny, které díly vyměněny a na co je tedy třeba se v autobazaru zeptat.

Do vytištěné studie si můžete poznamenat skutečně provedené opravy, nebo například stupeň opotřebení pneumatik, vybraných dílů, nebo zapsat kdy která oprava byla provedena.

To lze zjistit například ze servisní knížky, faktur za opravy, nebo změřením opotřebení brzd, pneumatik, nebo tlumičů při kontrole v servisu.

Studii také můžete přímo odeslat e-mailem do autobazaru s žádostí o vyplnění požadovaných informací. Ochota prodejce o sdělení potřebných informací Vám ihned ukáže solidnost nabídky.

Uvědomte si, že vše co již mělo být provedeno a opraveno a co nebudete mít zdokladováno, budete muset sami v dohledné době zaplatit !

Zjištěné hodnoty opotřebení, provedené opravy a nastavení vlastního nájezdu kilometrů, výběru kvality dílů a další upřesnění vozidla (verze motoru, převodovky apod.) pak po úhradě poplatku 6€ / 162,- Kč zadáte do komplexního výpočtu JITIS 36 Pay.

Celý výpočet se provede znovu s již zadaným opotřebením a přenastavením osobních hodnot na období 3 let a Vámi zadaným ročním nájezdem.

Obdržíte komplexní studii budoucích nákladů na provoz vozu, kterou si v rámci jedné platby můžete ještě 10x přepočítat, nastavit jinak parametry, nebo doplnit opotřebení a provedené opravy.

Spočítejte si v aplikaci www.jitis.eu budoucí náklady na opravy a provoz.

Zkontrolujte, co bylo již provedeno, a nenechte se oklamat tvrzením, že je vše již hotovo. Ušetříte peníze i budoucí starosti!

Tisková zpráva JITIS CZ s.r.o.

Související články

JiTiS přidává další jazykové mutace
JiTiS přidává další jazykové mutace

JiTiS přidává další jazykové mutace, pro nástroj JITIS TCO – výpočet budoucích nákladů. V současné době je již možno použít JITIS TCO v kompletním překladu, včetně generovaných dokumentů PDF, pro JITIS 36 Pay a JITIS Certifikát vozu pro následující jazyky: Česky, Anglicky a Německy. Dále připravujeme Slovenštinu, Polštinu a Maďarštinu a další jazykové mutace. Tyto […]

Kdy koupit ojeté vozidlo?
Kdy koupit ojeté vozidlo?

Kdy koupit ojeté vozidlo? Jak staré a jak ojeté? Jak drahé? Jak udržované? Všechny tyto otázky lze nahradit jednou: Jaké budou provozní náklady vozidla po jeho koupi? Nebo jinak: Kolik zaplatím za ujetý kilometr a to včetně všech oprav a výdajů za údržbu, za pneumatiky, naftu či benzin, pojistky a ztrátu jeho hodnoty – poklesu […]

Spolupráce JiTiS s autoservisy a autobazary
Spolupráce JiTiS s autoservisy a autobazary

Společnost JiTiS CZ s.r.o. hledá pro rozvoj spolupráce partnery – autoservisy a autobazary se zájmem o nový koncept služeb JiTiS poskytovaný motoristům. Zájemcům z řad neznačkových i značkových autoservisů nabízí možnost využití systému JiTiS při plánování oprav vozidel jejich zákazníků pomocí kalkulací budoucích časů a nákladů na údržbu a opravy vozidel. Kalkulace JiTiS stanoví a vypočítá […]

JITIS TCO kalkulátor – aktuálně podporované značky
JITIS TCO kalkulátor – aktuálně podporované značky

V současné době systém JITIS TCO (Total Cost of Ownership) podporuje následující značky výrobců osobních vozidel. ALFA ROMEO, BMW, CHEVROLET, CITRÖEN, DACIA, DAEWOO, DAIHATSU, FIAT, FORD, HONDA, HYUNDAI, INFINITI, ISUZU, JAGUAR, JEEP, KIA, LANCIA, LAND ROVER, LEXUS, MAZDA, MINI, MITSUBISHI, NISSAN, OPEL, PEUGEOT, PORSCHE, RENAULT, SAAB, SEAT, ŠKODA, SMART, SUBARU, SUZUKI, TOYOTA, VOLVO, VOLKSWAGEN. Aktuálně […]

Přijde Průmyslová revoluce 4.0 i do autoservisů?
Přijde Průmyslová revoluce 4.0 i do autoservisů?

Digitalizaci celých oblastí výroby a služeb zažíváme každý den. Ani nelze sledovat, jaké jsou další a další aplikace využívající digitální revoluci a všude přítomné zpracování dat. K nejznámějším patří jistě, Uber, Air BnB, nebo Trivago, tedy služby které se vztahují k cestování. Jejich úspěch a výkon je obrovský, jsou totiž levné! Levné proto, že šetří […]

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!