Ve Varšavě se bude konat Kongres Průmyslu a Automobilovém trhu

4. listopadu 2016, 15:39

Na počátku prosince se uskuteční polský Kongres Průmyslu a Automobilovém trhu, dříve známý jako Konference Nezávislého automobilového trhu. Bude to 11. ročník pro toto odvětví velmi důležité události.

Setkání výrobců a distributorů autodílů je již po jedenácté organizováno Asociací distributorů a výrobců automobilových dílů (SDCM). Změna názvu konference na Kongres průmyslu a Automobilového trhu souvisí s rozšířením oblasti činnosti pořadatele akce. Letos se SDCM připojila k Evropské asociace výrobců automobilových dílů (CLEPA). Pro mnoho výrobců autodílů bude Kongres první příležitostí, kde se mohou seznámit s činností asociace CLEPA.

„Stále pracujeme nad rozsahem tematických prezentací. Projednávaná témata budou mít význam jak pro velké výrobce a jejich továrny působící v Polsku, tak i pro výrobní firmy ze sektoru malých a středních podniků. V průběhu 11. kongresu budeme diskutovat o velmi důležitých otázkách z pohledu podnikatelů v automobilovém průmyslu. Nezapomeneme také na distributory – shrneme aktuální rok na trhu s náhradními díly.“- říká Alfred Franke, předseda SDCM.

11. Kongres se bude konat dne 8. prosince ve Varšavě, v hale „Pod Kopulí“ Ministerstva pro rozvoj. Chcete-li se zúčastnit, musíte vyplnit účastnický formulář na internetových stránkách pořadatele.

Komentáře

Komentář musí být delší než 5 znaků!

Potvrďte prosím předpisy!

Ještě nikdo tento článek nekomentoval. Buďte první!